Rafinament si Performanta 
in HoReCa

Echipamente de cafea profesionale, proiectate 
pentru a satisface nevoile hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor.

Cafetiera
Completa Nota

În arta muzicii și a cântatului, una dintre cele mai importante calități este controlul asupra fiecărei note. „Nota” întruchipează esența abilității, studiului, tehnicii și gustului italian… esența formelor și conținutului cu tehnica și controlul potrivite.Creată pentru barista experți și mai puțin experimentați, garantând performanțe foarte ridicate de extracție a cafelei și abur fără a avea nevoie de un boiler dublu. Perfectă pentru cursuri de formare barista și latte art și testarea gustului cafelei.

Orchestrale
Etnica

Etnica este disponibilă în versiuni automate și semiautomate, cu grupuri E61 normale și ridicate (2 gr., 2 gr. compact, 3 gr.). Modelele automate sunt disponibile cu Digit Chrono (exceptând 2 gr. compact), conectivitate pentru reglarea pre-infuziilor prin tehnicianul distribuitor Orchestrale, setări și alte funcții de afișare, programare a temperaturii de lucru și spălare a grupurilor simple;Etnica semiautomată cu 2 grupuri este disponibilă și cu opțiune pe gaz. Dotări optionale cum ar fi registru serial pentru conectarea la casa de marcat, suporturi de filtru albe pentru 1 și 2 cești, kit de lemn de nuc (suporturi de filtru și butoane), opțiuni de culoare și personalizare estetică si altele, disponibile…

Etnica Display si Etnica Display TT

Etnica Display și Etnica Display TT sunt disponibile în versiuni automate cu grupuri de preparare E61 normale și ridicate (2 gr. și 3 gr.).Acestea includ control programabil al porțiilor, spălare a grupurilor simple, manometre duble pentru presiunea boilerului și a pompei, încărcare manuală și automată a apei în boiler, pompă motor răcită cu apă, încălzitor electric pentru cești (cu comutator ON/OFF) cu temperatură de lucru programabilă, țevi de cupru și fitinguri din alamă, cadru din oțel inoxidabil super-mirror pur și finisaje din oțel inoxidabil satinat AISI 304.

Orchestrale
Etnica Evolution

Economisirea de energie este accentuată pe toată durata stand-by datorită controlului electronic independent al fiecăreia dintre cele 3 picioare ale elementului de încălzire, unde consumul scade la 1400W de la un vârf de 4200W.

Traductorul de presiune permite o gamă mai largă de ajustare a temperaturii boilerului prin afișaj.

Etnica Evolution este disponibilă cu un boiler de cupru de grosime mai mare (boiler standard de 13 litri diam. 205mm sau boiler flanșat opțional de 13,5 litri diam. 205mm) echipat cu o izolație certificată de 10mm pentru o economisire suplimentară de energie.

Orchestrale
Phonica

Phonica 1gr este disponibilă în versiuni automate PID și semiautomate cu grupuri E61 normale și ridicate.


Versiunile automate și semiautomate sunt disponibile cu încărcare manuală și automată a apei în boiler, pompă motor răcită cu apă, robinet pentru descărcare manuală, țevi de cupru și fitinguri din alamă, cadru din oțel inoxidabil super-mirror și finisaje din oțel inoxidabil satinat AISI 304.

Modelul automat PID cu afișaj permite controlul temperaturii boilerului cu un traductor de presiune; controlul porțiilor programabil și afișarea intervalului de presiune a pompei.

Orchestrale
Radiofonica

Radiofonica este disponibilă în versiuni automate cu două grupuri de preparare E61 ridicate, cu buton de purjare (1 per grup) și butoane de silicon impermeabile cu diametrul de 16mm, robinete joystick, control programabil al porțiilor, spălare a grupurilor simple, manometre duble pentru boiler (11,5 litri) și presiunea pompeiPompă rotativă profesională de dimensiuni mari (200 l/h), încărcare automată a apei în boiler, pompă motor răcită cu aer, robinet pentru descărcare manuală, țevi de cupru și fitinguri din alamă, cadru din oțel inoxidabil satinat AISI 304 vopsit în diverse culori: alb, negru, albastru Tiffany, maro rugină, cupru.

Grinder

MST-58P E

Cu un display full touch nou și intuitiv, MST-58P E redefinește simplitatea și eficiența în măcinarea cafelei. Tehnologia Silent System reduce zgomotul, iar senzorul de umiditate și temperatură asigură măcinarea perfectă în orice condiții. Reglajul micrometric continuu și gura de ieșire scurtată minimizează reținerea cafelei măcinate, oferind doze constante și curate. Ideală pentru barista care apreciază precizia și performanța, această râșniță livrează o doză simplă în mai puțin de 3 secunde. Versatilitatea și opțiunile de personalizare fac din MST-58P E alegerea perfectă pentru orice locație HoReCa.

Grinder

MST-64P EV

MST-64P EV combină tehnologia avansată cu un design funcțional pentru a oferi o măcinare impecabilă a cafelei. Display-ul full touch și tehnologia Silent System asigură o operare silențioasă și eficientă.

Senzorul de umiditate și temperatură, împreună cu reglajul micrometric continuu, garantează o consistență perfectă a măcinării. 

Gura de ieșire scurtată și conducta detașabilă facilitează curățarea și oferă doze constante. Cu capacitatea de a livra o doză simplă în mai puțin de 2 secunde, MST-64P EV este ideală pentru locațiile HoReCa care pun accent pe rapiditate și calitate.

Grinder

MST-83P D

MST-83P D este râșnița solidă și fiabilă, perfectă pentru locațiile care doresc să combine durabilitatea cu performanța de top. Reglajul micrometric continuu asigură o măcinare precisă, în timp ce conducta de ieșire detașabilă permite o curățare ușoară.Suportul integrat pentru punga de cafea măcinată face procesul de măcinare și ambalare simplu și eficient. Ideală pentru locații cu trafic intens, MST-83P D oferă o soluție robustă pentru măcinarea cafelei de calitate superioară.

Grinder

MST-83P E

Cu un display full touch și tehnologii avansate, MST-83P E este râșnița de cafea care oferă atât performanță, cât și versatilitate. Senzorul de umiditate și temperatură, statistici de consum și reglajul micrometric continuu asigură măcinarea perfectă a cafelei în orice condiții.Gura de ieșire scurtată și conducta detașabilă facilitează curățarea și oferă doze constante. Cu capacitatea de a livra o doză simplă în mai puțin de 2 secunde, MST-83P E este alegerea ideală pentru barista profesioniști care cer precizie și rapiditate în măcinarea cafelei.

Grinder

MST-64P A/T/M

MST-64P A/T/M este o râșniță de cafea solidă, compactă și fiabilă, ideală pentru locațiile care necesită o măcinare precisă și rapidă. Reglajul micrometric continuu permite ajustarea fină a măcinării, iar capacitatea de a regla doza între 5 și 9,5 grame asigură flexibilitate maximă.Contorul de doze ajută la monitorizarea utilizării, oferind un control sporit. Disponibilă în versiuni automate, manuale și cu temporizator, MST-64P A/T/M se adaptează perfect nevoilor specifice ale oricărei locații HoReCa.

Grinder
MST-83P A/M

MST-83P A/M este o râșniță de cafea robustă și fiabilă, proiectată pentru a oferi măcinarea perfectă pentru orice tip de cafea. Reglajul micrometric continuu și posibilitatea de a ajusta doza între 5 și 9,5 grame asigură o flexibilitate excepțională.Contorul de doze permite monitorizarea precisă a utilizării. Disponibilă în versiuni automate și manuale, MST-83P A/M este ideală pentru locațiile care doresc să combine tradiția cu inovația în măcinarea cafelei.

Cafetiera

Frullino FN-A1

Frullino profesional, ideal pentru prepararea frappé-urilor, cafelelor shakerate sau pentru amestecarea cocktailurilor și preparatelor sub formă de pulbere. Linia elegantă și structura solidă din aluminiu și oțel inoxidabil asigură durabilitate și performanță.Motorul silențios și puternic de 15.000 rotații/minut garantează o performanță constantă chiar și sub sarcină. Ușor și rapid de utilizat datorită suportului de pahar cu oprire automată de siguranță la îndepărtare. Poate fi utilizat și cu paharul Boston pentru cocktailuri.

Storcator

Spremiagrumi SP-A2

Spremiagrumi automat, ideal pentru obținerea sucurilor de citrice de înaltă calitate. Sistemul de pornire cu levier permite o operare ușoară și sigură, evitând stropirea sucului din tavă. Prelucrarea specială a conului din oțel, cu 1400 rotații/minut, centrifughează sucul, oferindu-i o consistență densă, filtrată și intensă.Înclinarea tăvii evită formarea reziduurilor lichide, asigurând o calitate constantă a fiecărui suc. Conul, tava și farfuria anti-picurare pot fi extrase și spălate comod în mașina de spălat vase.

Spargator de Gheata

Rompighiaccio RP-A2

Rompighiaccio profesional, ideal pentru zdrobirea gheții. Proiectat pentru sarcini grele de lucru și pentru a sparge cantități mari de gheață, permite prepararea oricărui tip de garnitură și cocktail în câteva secunde.Motorul silențios de 1200 Watt poate funcționa continuu, cu o capacitate de 100 kg de gheață zdrobită pe oră, care poate fi colectată într-o cuvă încăpătoare sau în fiecare pahar individual.

Storcator

Spremiagrumi SP-M1 E

În arta muzicii și a cântatului, una dintre cele mai importante calități este controlul asupra fiecărei note. „Nota” întruchipează esența abilității, studiului, tehnicii și gustului italian… esența formelor și conținutului cu tehnica și controlul potrivite.Creată pentru barista experți și mai puțin experimentați, garantând performanțe foarte ridicate de extracție a cafelei și abur fără a avea nevoie de un boiler dublu. Perfectă pentru cursuri de formare barista și latte art și testarea gustului cafelei.

Presa

PR-FRICO

Presa dinamica cu fricțiune, PR-FRICO, este ideala pentru utilizare profesională, garantând o compresie exactă și uniformă a cafelei măcinate, contribuind la obținerea unei extracții optime.

Discuri
Macinatoare

Componente esențiale în măcinarea cafelei, disponibile în diverse dimensiuni și materiale pentru a satisface toate nevoile.Ø 58 mm: Disponibile pentru modele On Demand, fabricate din oțel standard.
Ø 64 mm: Disponibile pentru modele On Demand și Doser, fabricate din oțel standard, dar și în varianta opțională RED SPEED pentru On Demand și TITANIUM pentru Doser.
Ø 83 mm: Disponibile pentru toate modelele, fabricate din oțel standard și în varianta opțională RED SPEED.

Presa

PR-TELBA

Presa telescopica cu arc de banc, PR-TELBA, oferă o soluție practică și eficientă pentru comprimarea cafelei măcinate, asigurând o uniformitate perfectă pentru fiecare shot de espresso.

Presa

PR-FRIBA

Presa dinamia cu fricțiune de banc, PR-FRIBA, este conceput pentru a oferi o compresie consistentă și precisă a cafelei măcinate, îmbunătățind calitatea extracției prin asigurarea unei suprafețe uniforme.

Presa

PR-STACO

Presa standard aplicata sub display, PR-STACO, oferă o soluție practică și convenabilă pentru comprimarea cafelei măcinate direct sub display-ul râșniței, asigurând o operare simplă și eficientă.

Grinder
Quamar Q50/E

Compact și silențios, Q50/E a fost dezvoltat ca răspuns la cerințele specifice ale clienților noștri. Echipat cu un ecran tactil ușor de utilizat și un keypad sensibil la atingere, fără taste sau comutatoare mecanice, acest râșniță de cafea on-demand cu ajustări electronice poate produce până la 1.500 g de cafea măcinată pe zi cu lamele sale plate de 54 mm. Acest lucru îl face ideal pentru produse cu consum redus sau mediu, cum ar fi cafeaua decafeinizată sau preparatele speciale. Unitatea de măsură este ajustabilă electronic cu 2 opțiuni de măsură și ajustare a mărimii granulelor. Programare ușor de utilizat, interfață utilizator în 7 limbi.

Quamar M80/E – M80/
TOUCH PLUS

M80/E este o râșniță de cafea electronică on-demand, cu un ecran tactil ușor de utilizat și un keypad sensibil la atingere. Fără taste sau comutatoare mecanice care ar putea scurta durata de viață. Lamele sale plate de 63 mm pot măcina până la 3.500 g de cafea pe zi, ceea ce o face ideală pentru cafenele și magazine de cafea artizanale cu consum mediu zilnic.Această râșniță cu dozator are 3 opțiuni de măsurare și dispune de un contor de dozare rezistent la resetare. Programare ușor de utilizat, interfață utilizator în 7 limbi.

Rasnita
 Quamar Q13/E

Q-13/E este o râșniță de cafea electronică on-demand, cu un ecran tactil ușor de utilizat și un keypad sensibil la atingere. Fără taste sau comutatoare mecanice care ar putea scurta durata de viață. L

amele sale plate de 75 mm pot produce până la 6 kg de cafea măcinată pe zi, ceea ce o face ideală pentru cafenele și magazine de cafea artizanale cu consum zilnic ridicat. 


Această râșniță cu dozator are 3 opțiuni electronice de măsurare și dispune de un contor de dozare rezistent la resetare și de ajustare micro a mărimii granulelor.

Grinder

Quamar Sirio-Q

Sirio-Q a fost creat pentru a revoluționa modul de măcinare a cafelei. Noul râșniță premium a fost concepută pentru a răspunde nevoilor barista-ilor care caută constant o cafea cu un echilibru perfect și un gust unic.

Ani de cercetări și îmbunătățiri constante au dus la colectarea de rapoarte și date care ne-au permis să descoperim noi metode, tehnologii și parametri de observat.

Conceptul „forma pulberii de cafea” este rezultatul acestei cercetări care demonstrează importanța fundamentală a dimensiunii și uniformității particulelor de cafea măcinată. Sirio-Q este prima râșniță de cafea din noua viziune Quamar care reprezintă cel mai bine acest principiu.


Grinder

Eureka Olympus 75 NEO

Olympus 75 NEO este râșnița de cafea ideală pentru locațiile cu volum mare de cafea, oferind performanțe de top. Cu lame plate de 75 mm din oțel călit, aceasta poate măcina până la 7 kg de cafea pe zi.

Reglajul micrometric continuu și corpul din aluminiu turnat sub presiune asigură o măcinare precisă și constantă. Olympus 75 NEO oferă opțiuni de dozare unică, dublă și continuă de pe display

Grinder

Eureka Mignon CASA

Mignon CASA este râșnița de cafea perfectă pentru uz casnic, oferind performanțe profesionale într-un design compact. Cu lame plate de 50 mm din oțel călit, această râșniță poate măcina până la 1 kg de cafea pe zi, fiind ideală pentru espresso și alte metode de preparare.Reglajul micrometric continuu asigură precizia măcinării, iar corpul din aluminiu turnat sub presiune garantează durabilitatea. Mignon CASA vine cu opțiuni de dozare unică, dublă și continuă de pe display.

Grinder

Eureka Atom Specialty 65

Atom Specialty 65 este râșnița de cafea destinată profesioniștilor care doresc performanță și precizie. Cu lame plate de 65 mm din oțel călit, aceasta poate măcina între 2,5 și 3 kg de cafea pe zi.

Reglajul micrometric continuu și corpul din aluminiu turnat sub presiune oferă durabilitate și consistență. 


Atom Specialty 65 vine cu opțiuni de dozare unică, dublă și continuă de pe display și poate fi personalizată cu lame titan, RED SPEED și diamant.
Cauti accesorii?
Vezi in magazin.
Nici o problema!

Cauti ceva

Si nu gasesti?

Completezi 
formularul

Si te contactam
noi!

Testimonial

Ce spun clientii si partenerii nostrii

Adrian Fulea
Client Cafenea
Locație deosebită, foarte apreciată la Simeria Fest! 🥂 👍
Adriana & Alina Stuparu
Client Cafenea
Super tare. Cea mai buna cafea din zonă. Nu rata sa vi aici
O cafea superbă!
Ovidiu Ovidiu
Client Cafenea
Super cafenea,modernă și cu ambianța plăcută.Recomand cu incredere.
Adrian Bocos
Client Cafenea
Cafea foarte bună… probabil cea mai buna din Simeria !
Client Cafenea
O servire excelenta ! Produsele sunt de calitate !